Leesgroepen

Leesgroepen vormen de kern van Flanor. Meestal zijn ze gevormd rond een thema, een taalgebied, of een periode, maar er zijn ook leesgroepen die allerlei gekkigheid uithalen: van memes kijken tot Dungeons & Dragons. Normaliter komen de leden van een leesgroep af en toe bij elkaar om onder genot van een drankje en een versnapering het (hopelijk) gelezen werk te bespreken. Iedereen neemt iets mee; zo is er nooit te weinig.
Vorig jaar waren de meeste bijeenkomsten online, in verband met COVID-19, maar er waren er nog altijd evenveel en ze waren nog altijd hartstikke gezellig :)

Leesgroepen zijn open voor alle Flanorianen. Dat wil zeggen dat elke Flanoriaan altijd een nieuwe leesgroep kan oprichten en dat elke Flanoriaan lid kan worden van alle leesgroepen.

Hier vind je een volledig overzicht van Flanors leesgroepen. Als je lid bent van Flanor kun je je er hier aan- of afmelden (of stuur een berichtje naar de leesgroepleider!).
Nog geen lid? Wil je een avond bijwonen, of meer informatie? Stuur vooral een mailtje naar het bestuur: literairdispuutflanor@gmail.com

Onze sponsoren