• Over Flanor

  Flanor is een onafhankelijke literaire studentenvereniging uit Groningen met ongeveer 110 leden, afkomstig uit vrijwel alle studierichtingen. Flanor organiseert het hele jaar schrijversavonden en lezingen. Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk. Daarnaast heeft Flanor verschillende leesgroepen, waar literatuur en gezelligheid elkaar ontmoeten. Kom gerust eens langs, iedereen is van harte welkom!
 • Contact

  Literair Dispuut Flanor
  Munnekeholm 10
  9711JA Groningen
  KVK-Nummer: 40025730
  bestuur@flanor.nl
  internet@flanor.nl
 • Agenda

 • Sponsoren

 • Login

 • Coquerellen

  Een geheel nieuwe leesgroep binnen Flanor die op het eerste gezicht niet veel met literatuur te maken heeft. Wij koken namelijk! Maar wij koken literaire recepten. Van lectuur zoals de Allerhande tot het literaire kookboek Literalicious.

  De opbouw van deze leesgroep is zoals te verwachten valt nogal communistisch. In beginsel bakt, kookt, stooft, braadt, moleculariseert iedereen een gerecht, van een amuse tot het toetje. Er wordt dan gepraat over het gerecht en de (literaire) achtergrond van het gerecht. Weer een ander zorgt voor gastvrijheid; weer een ander zorgt voor wijn.

  Heb je interesse in het literaire van koken? Wil jij je kookkunsten laten zien? Geef je dan op voor de leesgroep Coquerellen! Stuur daarvoor een mailtje naar de contactpersoon.

  Leden en contact

  Leden: Alice, Frederieke, Jacqueline, Obe en Lotte

  Menu’s tot nu toe

  – Pecannoten salade, ovenchili en tiramisu
  – Salade caprese, hartige taart, champignons met spekjes en croutons, ijs met koffie en koekjes

  koken