• Over Flanor

  Flanor is een onafhankelijke literaire studentenvereniging uit Groningen met ongeveer 110 leden, afkomstig uit vrijwel alle studierichtingen. Flanor organiseert het hele jaar schrijversavonden en lezingen. Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk. Daarnaast heeft Flanor verschillende leesgroepen, waar literatuur en gezelligheid elkaar ontmoeten. Kom gerust eens langs, iedereen is van harte welkom!
 • Contact

  Literair Dispuut Flanor
  Munnekeholm 10
  9711JA Groningen
  KVK-Nummer: 40025730
  bestuur@flanor.nl
  internet@flanor.nl
 • Agenda

 • Sponsoren

 • Login

 • Boekenmarkten 2015

  Al is ons lezingenjaar afgesloten en neemt het bestuur een welverdiende vakantie ter voorbereiding op hun aller-aller-allerlaatste ALV, dat betekent niet dat er deze zomer geen aangename activiteiten te doen zijn!

  Na het grote enthousiasme waarmee werd gereageerd op de boekenmarkt waaraan wij vorig jaar deelnamen, is besloten dat dit jaar nog grootser aan te pakken. Deze zomer zullen we niet op één, niet op twee, maar op maar liefst VIER boekenmarkten onze lieve vereniging vertegenwoordigen!

   

  Data:

  14 juni op de Vismarkt
  12 juli op het Zuiderdiep
  28 augustus tijdens Bommen Berend, Hoge der A en Westerhaven
  6 september op de Grote markt
  De boekenmarkten openen om 11:00 uur, maar vanaf 10 uur zijn we al aanwezig om onze kraam in te richten en waren uit te stallen. Kom dus langs als vrijwilliger, als klant, of gewoon als Fijne Flanoriaan met een liefde voor boeken!