• Over Flanor

  Flanor is een onafhankelijke literaire studentenvereniging uit Groningen met ongeveer 110 leden, afkomstig uit vrijwel alle studierichtingen. Flanor organiseert het hele jaar schrijversavonden en lezingen. Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk. Daarnaast heeft Flanor verschillende leesgroepen, waar literatuur en gezelligheid elkaar ontmoeten. Kom gerust eens langs, iedereen is van harte welkom!
 • Contact

  Literair Dispuut Flanor
  Munnekeholm 10
  9711JA Groningen
  KVK-Nummer: 40025730
  bestuur@flanor.nl
  internet@flanor.nl
 • Agenda

 • Sponsoren

 • Login

 • Toneel: De Laatkomer

  Wat?
  Theatervoorstelling

  Wanneer?
  dinsdag 11 november (20:15)

  Waar?
  Stadsschouwburg

  Om zich alsnog te kunnen verzoenen met zijn leven, verlaat Désiré Cordier het pad zoals dat richting graf voor hem was uitgestippeld. Hij neemt wraak op zijn matte, liefdeloze burgermansbestaan door te doen alsof hij dementeert. Zijn gevoel van eigenwaarde, door zijn huwelijk aangetast, wint hij terug als hij op een heuglijke dag, gezond en wel, in een tehuis voor seniele bejaarden wordt geplaatst. (vrij naar: NRC lux boeken)

  Dat is De Laatkomer (Dimitri Verhulst), en wij gaan naar de toneelbewerking van het Noord Nederlands Toneel. De voorstelling begint om 20:15 uur en zal voor studenten 10,50 kosten. Niet-studenten betalen 21 euro voor de eerste rang.

  Lijkt het je leuk om mee te gaan? Stuur een mailtje naar accie@flanor.nl en maak de prijs van je ticket over naar NL 50 RABO 0111 4353 74 t.n.v. M.G. Snijder. Om te zorgen dat we in één keer en op tijd tickets kunnen kopen verzoeken we jullie dit in ieder geval te doen voor 29 oktober 23:59 uur. Let op: je bent alleen verzekerd van een kaartje als je via de mail inschrijft EN het geld overmaakt. Je kunt Matthijs ook contant betalen als je langskomt bij het optreden van Buddy Wakefield, maar ook dan graag opgeven via de mail. Zelf een kaartje kopen kan natuurlijk ook, maar dan zit je misschien niet bij de rest van de groep. Niet-Flanorianen zijn ook van harte welkom.

  Er is van tevoren een inleiding. Wil je daar ook bij zijn, geef dat dan even aan in je mailtje, zodat we daar ook voldoende plaatsen voor reserveren.

  Reacties

 • Als je bij Incidenteel wil zijn, vul dan even deze doodle in: http://doodle.com/hpbcx56pmbrumqx4, en stuur een mailtje naar accie@flanor.nl zodat we je kunnen vertellen waar en wanneer het is. ^_^ Ik citeer mijzelf:

  Dag beste Flanorianen,

  Hierbij alvast de Doodle voor Incidenteel. Zoals jullie weten lezen we De Laatkomer van Dimitri Verhulst. Jullie zijn tzt van harte welkom bij mij thuis. Misschien is het leuk om ook samen wat te eten? Hier is in ieder geval de Doodle: http://doodle.com/hpbcx56pmbrumqx4. Het spreekt voor zich dat we ook over het theaterstuk zullen praten, dus je kunt ook gewoon komen als je het boek (niet) (helemaal) uit hebt.

  vriendelijke groet namens de Accie,

  Timon van der Berg

 • Geef een reactie