• Over Flanor

  Flanor is een onafhankelijke literaire studentenvereniging uit Groningen met ongeveer 110 leden, afkomstig uit vrijwel alle studierichtingen. Flanor organiseert het hele jaar schrijversavonden en lezingen. Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk. Daarnaast heeft Flanor verschillende leesgroepen, waar literatuur en gezelligheid elkaar ontmoeten. Kom gerust eens langs, iedereen is van harte welkom!
 • Contact

  Literair Dispuut Flanor
  Munnekeholm 10
  9711JA Groningen
  KVK-Nummer: 40025730
  bestuur@flanor.nl
  internet@flanor.nl
 • Agenda

  • Geen openbare evenementen
 • Sponsoren

 • Login

 • Running Dinner

  Wat?
  Accivitieit

  Wanneer?
  dinsdag 10 november (17:45)

  Waar?
  Universiteitsbibliotheek

  Op 10 november organiseert de Accie het jaarlijks terugkerende Running Dinner. Wat het precies is? Je verzamelt met een groepje al fietsend door de stad heen bij verschillende leesgroepen thuis je driegangendiner. Het is altijd gezellig en een goede manier om bij wat leesgroepen een kijkje te kunnen nemen.
  We zullen op dinsdag 10 november om 17:45 uur voor de Universiteitsbibliotheek verzamelen. De kosten voor dit diner (inclusief drankjes) zijn 7,50. Aansluitend borrelen we na in de Wolthoorn.

  Geen diner zonder actieve leesgroepen natuurlijk. We zoeken drie leesgroepen die een driegangendiner samen willen stellen (het liefst naar thema!). Je hebt de 7,50 euro per persoon om uit te geven aan het diner. Wil je dit samen met je leesgroep doen? Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!
  We zoeken ook nog wat ervaren en enthousiaste Flanorianen die de groepjes veilig bij de volgende gang kunnen brengen.

  Opgeven als koker, fietser of eter door een mailtje te sturen naar accie@flanor.nl.
  Geef je als eter uiterlijk 8 november op, eventueel onder vermelding van dieetwensen en/of allergie├źn.