• Over Flanor

  Flanor is een onafhankelijke literaire studentenvereniging uit Groningen met ongeveer 110 leden, afkomstig uit vrijwel alle studierichtingen. Flanor organiseert het hele jaar schrijversavonden en lezingen. Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk. Daarnaast heeft Flanor verschillende leesgroepen, waar literatuur en gezelligheid elkaar ontmoeten. Kom gerust eens langs, iedereen is van harte welkom!
 • Contact

  Literair Dispuut Flanor
  Munnekeholm 10
  9711JA Groningen
  KVK-Nummer: 40025730
  bestuur@flanor.nl
  internet@flanor.nl
 • Agenda

 • Sponsoren

 • Login

 • Lezing Suzanna Jansen

  Wat?
  Lezing

  Wanneer?
  dinsdag 12 februari (19:45 - 22:00)

  Waar?
  Groningen Forum Bibliotheek

  [This event will be in Dutch]

  Suzanna Jansen vertelt over haar meest recente boek Ondanks de zwaartekracht, dat genomineerd werd voor de prestigieuze literaire BookSpot Prijs 2018. Een vertelling over twee jonge kunstenaars die dwars door de bewogen twintigste eeuw vasthouden aan waar zij in geloven, over het belang van kunst, en over Suzanna’s eigen (onvervulde) ambities. Wat gebeurt er als je je dromen najaagt, en wat als je dat niet doet?
  Ze zal ook een inkijkje geven in haar nieuwste boek Wael dat later in februari verschijnt, en natuurlijk kan ook haar bestseller Het Pauperparadijs aan bod komen.

  De lezing begint om 20:00 (inloop 19:45) en kaartjes zijn gratis voor Flanorleden, kosten €3 voor studenten en €5 voor niet-studenten.

  Foto door Tessa Posthuma de Boer