• Over Flanor

  Flanor is een onafhankelijke literaire studentenvereniging uit Groningen met ongeveer 110 leden, afkomstig uit vrijwel alle studierichtingen. Flanor organiseert het hele jaar schrijversavonden en lezingen. Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk. Daarnaast heeft Flanor verschillende leesgroepen, waar literatuur en gezelligheid elkaar ontmoeten. Kom gerust eens langs, iedereen is van harte welkom!
 • Contact

  Literair Dispuut Flanor
  Munnekeholm 10
  9711JA Groningen
  KVK-Nummer: 40025730
  bestuur@flanor.nl
  internet@flanor.nl
 • Agenda

 • Sponsoren

 • Login

 • Lezing: Philip Huff

  Kaart niet beschikbaar

  Wat?
  Lezing

  Wanneer?
  dinsdag 5 januari (20:30 - 22:30)

  UPDATE: Gezien er ijzelregen verwacht wordt rond drie uur, kan Phillip niet naar Groningen komen. De lezing is bij deze dus afgelast, excuses voor het ongemak.

  Het is bijna tijd voor de eerste Flanorlezing van 2016 en tevens de eerste eerste Flanorlezing met een mannelijke gast, namelijk de enige echte Phillip Huff.
  Phillip Huff (1984) is schrijver van de romans Dagen van gras, Niemand in de stad en Boek van de doden en daarnaast heeft hij de verhalenbundel Goed om hier te zijn gepubliceerd. Op 5 januari komt hij echter bij ons om zijn nieuwste boek te bespreken: Het verdriet van anderen. Een non-fictie boek over hoe belangrijk lezen is en hoe het je onder andere kan helpen bij het verwerken van emoties. Hij bespreekt meer en minder bekende schrijvers als: John McGahern, Alejandro Zambra, Virginia Woolf en Gerbrand Bakker.

  De lezing zal bestaan uit een interview en een debat met het publiek over onderwerpen die in het boek naar voren komen.

  Toegang is €5, €3 voor studenten en gratis voor Flanorleden.
  Kaarten zijn te koop aan de deur. Als je graag wil reserveren kan dat door een mailtje te sturen naar: bestuur@flanor.nl