• Over Flanor

  Flanor is een onafhankelijke literaire studentenvereniging uit Groningen met ongeveer 110 leden, afkomstig uit vrijwel alle studierichtingen. Flanor organiseert het hele jaar schrijversavonden en lezingen. Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk. Daarnaast heeft Flanor verschillende leesgroepen, waar literatuur en gezelligheid elkaar ontmoeten. Kom gerust eens langs, iedereen is van harte welkom!
 • Contact

  Literair Dispuut Flanor
  Munnekeholm 10
  9711JA Groningen
  KVK-Nummer: 40025730
  bestuur@flanor.nl
  internet@flanor.nl
 • Agenda

 • Sponsoren

 • Login

 • Lezing Nhung Dam

  Wat?
  Lezing/Interview

  Wanneer?
  dinsdag 5 juni (20:30 - 22:30)

  Waar?
  Groninger Forum Bibliotheek

  Dam is als dochter van Vietnamese vluchtelingen in Nederland geboren, heeft psychologie gestudeerd en is daarna naar de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie gegaan. Haar debuutroman Duizend Vaders is onlangs verkozen tot beste Groninger boek en ontving lovende recensies in onder andere de Volkskrant en De Groene Amsterdammer. Ook schreef ze verschillende toneelstukken.
  De lezing zal met name over Duizend Vaders gaan en vindt plaats in de Groninger Forumbibliotheek om 20:30. Toegang is voor Flanorleden gratis, kost voor studenten €3 en voor anderen €5. Tijdens de lezing is er de gelegenheid het boek aan te schaffen en te laten signeren.

  LET OP: Deze lezing vindt plaats op de EERSTE dinsdag van de maand, de borrel zal dus een week verplaatst worden.