• Over Flanor

  Flanor is een onafhankelijke literaire studentenvereniging uit Groningen met ongeveer 110 leden, afkomstig uit vrijwel alle studierichtingen. Flanor organiseert het hele jaar schrijversavonden en lezingen. Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk. Daarnaast heeft Flanor verschillende leesgroepen, waar literatuur en gezelligheid elkaar ontmoeten. Kom gerust eens langs, iedereen is van harte welkom!
 • Contact

  Literair Dispuut Flanor
  Munnekeholm 10
  9711JA Groningen
  KVK-Nummer: 40025730
  bestuur@flanor.nl
  internet@flanor.nl
 • Agenda

 • Sponsoren

 • Login

 • KEI-lezing: Thomas Heerma van Voss

  Wat?
  Interview

  Wanneer?
  donderdag 14 augustus (15:00)

  Waar?
  Café De Wolthoorn

  In de KEIweek zijn alle KEI-lopers, maar ook alle stadjers en ouderejaars welkom bij de allerallerlaatste lezing van bestuur Van Uffelen. Thomas Heerma van Voss zal worden geïnterviewd over zijn meest recente roman Stern (2013) en zijn debuut De Allestafel (2009). We hopen dat Heerma van Voss ook al een tipje op kan lichten van de sluier over zijn roman De derde persoon, die in september zal verschijnen. Voor leden en KEI-lopers is de toegang gratis, voor andere bezoekers wordt de toegangsprijs nog bekend gemaakt. Graag tot donderdag 14 augustus!

  Thomas Heerma van Voss (Amsterdam, 1990) doorliep het gymnasium, studeerde een jaar Engels in Londen en volgde de studie Nederlands aan de Universiteit van Amsterdam. Hij publiceerde interviews, verhalen en artikelen in onder meer Vrij Nederland, NRC/Next, de Volkskrant, Trouw, L’Officiel, VARAGids, Tirade, Das Magazin, Hollands Maandblad, Brakke Hond, De Gids en Passionate. Zijn romans De Allestafel en Stern werden bijzonder goed ontvangen in de kritieken. Heerma van Voss komt uit een getalenteerde literaire familie: ook zijn broer Daan Heerma van Voss is romanschrijver. Beide jongemannen zijn graag geziene gasten op menig literaire avond.