• Over Flanor

  Flanor is een onafhankelijke literaire studentenvereniging uit Groningen met ongeveer 110 leden, afkomstig uit vrijwel alle studierichtingen. Flanor organiseert het hele jaar schrijversavonden en lezingen. Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk. Daarnaast heeft Flanor verschillende leesgroepen, waar literatuur en gezelligheid elkaar ontmoeten. Kom gerust eens langs, iedereen is van harte welkom!
 • Contact

  Literair Dispuut Flanor
  Munnekeholm 10
  9711JA Groningen
  KVK-Nummer: 40025730
  bestuur@flanor.nl
  internet@flanor.nl
 • Agenda

 • Sponsoren

 • Login

 • KEI 2015: Spinvis!

  Wat?
  Lezing

  Wanneer?
  donderdag 13 augustus (19:30 - 20:30)

  Waar?
  Groningen Forum Bibliotheek

  De KEI-week is de algemene introductieweek voor aankomende studenten in Groningen en vindt dit jaar plaats van maandag 10 t/m vrijdag 14 augustus. Deze week is dé start van je studententijd: je maakt een fantastische week mee en leert studentenstad Groningen in een korte tijd heel goed kennen!

  Woordkunstenaar, muzikant, sampleknutselaar: Spinvis is alles in één. Met poëzieprijzen op zak en een talent om een zaal te betoveren is hij de perfecte combinatie van taal en muziek. Literair Dispuut Flanor vraagt Spinvis tijdens dit concert en interview de hemd van het lijf over zijn poëzie – met uitgebreide muzikale voorbeelden, natuurlijk.

  KEI-lopers kunnen op vertoon van hun bandjes hun kaartjes gratis afhalen gedurende de hele keiweek bij de kassa van de Groninger Forum Bibliotheek. Op=op!

  Groninger Forum Bibliotheek (Het Buro)
  19.30-20.30
  KEI-lopers en Flanorleden gratis
  Bibliotheekleden en studenten: €4
  Normale prijs: €6

   

  NB: Op de flyers is per abuis terecht gekomen dat dit evenement al om 18:30 begint. Dit is onjuist! Een uurtje later, vanaf 19:30 zijn jullie allemaal van harte welkom in Het Groninger Forum Bibliotheek.