• Over Flanor

  Flanor is een onafhankelijke literaire studentenvereniging uit Groningen met ongeveer 110 leden, afkomstig uit vrijwel alle studierichtingen. Flanor organiseert het hele jaar schrijversavonden en lezingen. Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk. Daarnaast heeft Flanor verschillende leesgroepen, waar literatuur en gezelligheid elkaar ontmoeten. Kom gerust eens langs, iedereen is van harte welkom!
 • Contact

  Literair Dispuut Flanor
  Munnekeholm 10
  9711JA Groningen
  KVK-Nummer: 40025730
  bestuur@flanor.nl
  internet@flanor.nl
 • Agenda

 • Sponsoren

 • Login

 • KEI 2015: Kei to your Future

  Wat?
  Workshop

  Wanneer?
  dinsdag 11 augustus (13:00 - 17:00)

  Waar?
  Martiniplaza

  Wil jij zo goed mogelijk voorbereid aan je studie beginnen? Dan is KEI to your Future voor jou het perfecte evenement! Naast dat de Hanzehogeschool en de Rijksuniversiteit aanwezig zijn, kun je naar verschillende lezingen gaan over activiteiten naast je studie! Er is bijvoorbeeld een collegetour met onder andere Chris Zegers. Ook zullen thema’s als effectief studeren en de combinatie van studie met nevenactiviteiten voorbijkomen. Daarnaast worden er verschillende workshops gegeven, bijvoorbeeld op het gebied van presenteren, solliciteren en debatteren.

  Flanor organiseert een workshop over ondernemerschap in de cultuursector met Joost Oomen, voormalig stadsdichter en samen met Marleen Nagtegaal huidig coördinator van Dichters in de Prinsentuin – een zomers poëziefestival waarvoor Oomen tevens meerdere muzikale voorstellingen heeft gemaakt. Daarnaast is hij (tevens samen met Marleen Nagtegaal) een van de organisatoren van Kantoorpoëzie. Genoeg ervaring, die gedurende een halfuur gedeeld zal worden met KEI-lopers. Als je hierbij wil zijn, kom dan vooral van 13:15 tot 13:45 naar Zaal 3, of van 14:00 tot 14:30 naar zaal 4.

   

  NB: Op onze flyers staat helaas dat dit onderdeel van het programma plaatsvindt op de woensdag. Dit is echter niet juist!