• Over Flanor

  Flanor is een onafhankelijke literaire studentenvereniging uit Groningen met ongeveer 110 leden, afkomstig uit vrijwel alle studierichtingen. Flanor organiseert het hele jaar schrijversavonden en lezingen. Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk. Daarnaast heeft Flanor verschillende leesgroepen, waar literatuur en gezelligheid elkaar ontmoeten. Kom gerust eens langs, iedereen is van harte welkom!
 • Contact

  Literair Dispuut Flanor
  Munnekeholm 10
  9711JA Groningen
  KVK-Nummer: 40025730
  bestuur@flanor.nl
  internet@flanor.nl
 • Agenda

 • Sponsoren

 • Login

 • Herfstgasten

  Wat?

  Wanneer?
  dinsdag 25 november (20:30)

  Waar?
  Café De Wolthoorn

  Op de 4e dinsdag van november organiseert Flanor weer Herfstgasten. Wat dat is? Denk aan zomergasten, maar dan met Flanorleden. Hier krijg je de kans om jezelf op een wat dieper niveau te tonen aan je mede-Flanorianen door middel van een video. Wil je graag van deze gelegenheid gebruikmaken? Stuur dan een mailtje naar het bestuur met een (link naar een) video die om wat voor reden dan ook iets voor jou betekent. Je zult dan tijdens de avond door een van de bestuursleden aan de tand gevoeld worden over je diepste zielenroerselen, je boeken, je cavia’s, je familie of je favoriete kleur nagellak. Geef jezelf voor 24 november 19.00 op -indien je dit wilt natuurlijk, en hopelijk zien we jullie allen terug in de Wolthoorn!

  De avond staat natuurlijk ook open voor degenen die zich liever niet van hun kwetsbare kant laten zien, maar die wel graag willen weten wat voor video’s zoal de harten van hun mede-Flanorianen iets sneller doen bonzen.