• Over Flanor

  Flanor is een onafhankelijke literaire studentenvereniging uit Groningen met ongeveer 110 leden, afkomstig uit vrijwel alle studierichtingen. Flanor organiseert het hele jaar schrijversavonden en lezingen. Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk. Daarnaast heeft Flanor verschillende leesgroepen, waar literatuur en gezelligheid elkaar ontmoeten. Kom gerust eens langs, iedereen is van harte welkom!
 • Contact

  Literair Dispuut Flanor
  Munnekeholm 10
  9711JA Groningen
  KVK-Nummer: 40025730
  bestuur@flanor.nl
  internet@flanor.nl
 • Agenda

 • Sponsoren

 • Login

 • Accieviteit: The End of the Tour

  Wat?
  Accivitieit

  Wanneer?
  dinsdag 2 februari (20:30 - 22:30)

  Waar?
  De Vera

  Flanor neemt je mee naar de film, op uitnodiging van Vera Zienema zijn wij als vereniging uitgenodigd om de film ‘The End of the Tour’ te kijken, die nog niet in Nederland vertoond is. De film gaat over de schrijver David Foster Wallace (gespeeld door Jason Segel, bekend van How I met your Mother en the Muppets) die vijf dagen lang ge├»nterviewd wordt door Rolling-Stone journalist David Lipsky (gespeeld door Jesse Eisenberg, bekend van The Social Network en Batman V Superman). De film schetst een intiem portret van de auteur en het acteerwerk laat zowel het genie als de breekbaarheid van David Foster Wallace zien, het is een aanrader voor iedere film- en boekenliefhebber.

  Na de film zal er een open interview zijn met Tim Jelfs, assistant professor Twenty-First Century American Literature aan de RuG.

  Tickets kosten 3.00, plus een maandkaart van 1.50, tenzij je die al hebt.